Om os

Om os

Tømrerfirmaet Bent Brønden Petersen A/S blev etableret i forbindelse med et generationsskifte i sommeren 2019, og er således et datterselskab af det firma, Bent Brønden Petersen startede tilbage i 1974.

I foråret 2021 valgte Bent at træde ud af firmaet, og fungerer nu som konsulent for virksomheden. Jesper Voersaa Nielsen driver nu selvstændigt tømrerfirmaet og sørger for at BBP stadig leverer den høje kvalitet og standard, som den altid har gjort.
Jesper er uddannet tømrer i 2002 og har arbejdet med Bent siden 2006.

Tømrerfirmaet Bent Brønden Petersens mange årige erfaring, med dygtige og stabile medarbejdere, sikrer vore kunder høj kvalitet og effektiv rådgivning.

Vi opfører fritidshuse og helårshuse, udfører om- og tilbygninger, evt. som traditionelt vedligeholdelsesarbejde eller opgaver i hovedentrepriser.

Virksomheden har ansat tømrersvende, hvor flere har erfaring med opgaver med bevaringsværdige og fredede bygninger.

Ved byggeopgaver med hovedentrepriser, har vi tilknyttet underleverandører til det arbejde, vi ikke selv udfører. Nogle af vore underleverandører har vi samarbejdet med, gennem mere end 30 år.

En af de vigtigste opgaver, når man skal bygge nyt, bygge om eller renovere, er en præcis kommunikation omkring opgaven der skal udføres – både med kunden og leverandørerne. Der er mange spørgsmål og overvejelser der skal tages stilling til og vores vigtigste opgave er, at kunden føler tryghed, tilfredshed og føler sig involveret i det omfang der ønskes.

Kontakt os, hvis du har en opgave, som du mener vi kan drøfte i fællesskab og give et fornuftigt tilbud på.

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri og dermed også en del at Byg Garantiordning, der giver dig en ekstra sikkerhed i årene fremover.

Fra ide til levering

Vi har fokus på alle trin i processen, lige fra ide til færdigt projekt, hvor alt skal være i orden. Det er på den måde opgaverne kan afsluttes til alles tilfredshed! Det er vigtig at alle samarbejdspartnere er sat godt ind i et byggeprojekt, så der ikke kommer overraskelser undervejs. Vi hjælper med at nedfælde et godt og gennemsigtigt tilbud og vi vejleder så alle underentreprenører, så slutresultatet på dit byggeprojekt bliver som forventet.

Vi giver et skriftligt tilbud der holder, uden overraskelser!

Vi vil meget gerne gennemgå opgaven i detaljer, således at vi alle kender opgaven og der er de samme forventninger til det færdige resultat.

Fortæl os hvordan det færdige byggeri skal se ud og hvordan det skal fungere – så vil vi hurtigst muligt vende tilbage, så vi i fællesskab drøfte de rigtige og mest funktionelle løsninger, materialer m.v.

Tilbud skal være til at stole på!

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

  • én- eller to-familieboliger
  • forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
  • sommerhuse
  • privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Vi laver selv meget!

I virksomheden på Havnegade i Asaa, laver vi fx selv mange af de byggeelementer, der senere bliver kørt ud på byggepladsen og opført til dit nye hus. Vi har maskinerne, erfaringen og pladsen til at starte byggeprocessen på værkstedet, hvor vi kan arbejde effektivt og uden hensynstagen til det danske vejr.

Vi gør meget ud af det rette materialevalg og vi inddrager altid kunden, i det omfang der ønskes. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og detaljer, og alle dele af byggeriet er udført af de allerbedste fagfolk.

Når vi handler ind hos underleverandører, ser vi kritisk på produkterne. Både mærke, design og godkendelser spiller en stor rolle når det drejer sig om både udseende og holdbarhed.

Vores arbejdsproces muliggør et tæt samarbejde med kunden, og sammen finder vi de helt rigtige løsninger.

Stort set ja!

Selvfølgelig må vi anerkende naturens stærke kræfter; det kan blive for koldt, for blæsende eller for vådt. Men heldigvis er der mange processer i et byggeri, så hvis vi er begrænsede i én process, er der sikkert mulighed for at gå igang med en anden. Det er sjældent et byggeri bliver udsat mange dage, på grund af det danske klima.

Det vigtigste er, at vi med dig som samarbejdspartner, gensidigt kommunikere om, hvor vi befinder os i de forskellige processer, beslutninger og forventninger. Er der en leverance vi ikke får til tiden? Eller er der en ændring i byggeriet som måske er en god ide?

Vi vil gøre vores allerbedste for, at du altid føler sig tryg, når du handler med os.

Når du har taget kontakt til os, kommer vi naturligvis ud til dig, så vi sammen kan gennemgå dine drømme – vi giver selvfølgelig også en kop kaffe på værkstedet, hvis dette foretrækkes .