Nybyg

Helårshuse

Vi har mange års erfaring i opførelse af privatboliger af enhver art, størrelse og materialevalg.

Vi påtager os gerne alle opgaver i forbindelse med dit byggeri – både i tegnefasen, evt med samarbejde med arkitekt og i forbindelse med kontakt til myndigheder, underentreprenører m.v. Vi bygger ikke kun nye helårshuse!

Vi er også en solid partner, når det drejer sig om renoveringer, tilbygninger, en ny garage, nyt køkken eller montering af nye døre og vinduer.

Uanset om man bygger nyt eller bygger om, er det er vigtigt at stil, indretning og materialevalg passer til familiens behov.

Ved nybyggeri er husets placering på grunden næsten ligeså vigtig som indretningen; både af hensyn til solen, men også evt. kommende tilbygninger, trafik og naboer m.v.

Vi er meget opmærksomme på at der i enhver familie, skal tages individuelle hensyn og at familiens behov ændres over tid.

Vi er altid behjælpelige med at vurdere, udtænke og planlægge den bedst mulige løsning til dit projekt, så det passer til familiens behov mange år ud i fremtiden.

Når vi kender dine ønsker og krav, kan vi nedfælde et præcist, gennemtænkt og bindende tilbud – og vi holder hvad vi lover.

Vi kan også hjælpe med at udtænke og opføre dit drømmehus!

Kontakt os, hvis vi skal være din samarbejdspartner.