HVEM ER VI SÅ

Tømrermester Bent Brønden Petersen a/s i Asaa blev etableret i 1974 af Bent Brønden Petersen, der også i dag står i spidsen af firmaet.

Virksomhedens mange års erfaring og dygtige, stabile medarbejdere sikrer vore kunder høj kvalitet og effektiv rådgivning – og naturligvis de rigtige materialer til opgaven.

Vi opfører fritidshuse og helårshuse, om- og tilbygninger evt. som traditionelt vedligeholdelsesarbejde eller opgaver i hovedentrepriser. Virksomheden har ansat både tømrer- og murersvende, hvor flere har erfaring med opgaver med bevaringsværdige og fredede bygninger.
Ved byggeopgaver i hovedentrepriser har vi tilknyttet underleverandører til det arbejde, vi ikke selv udfører. Nogle af vore underleverandører har vi samarbejdet med gennem mere end 30 år.

Et af de vigtigste områder når man skal bygge nyt eller renovere, er en rigtig god drøftelse af opgaven med kunden og leverandørerne. Hvad er det man vil have? Er det meget plads, eller er det store terrasser, garage med et stort hobbyrum, et kæmpekøkken – eller?

Kontakt os hvis du har en opgave, som du mener vi kan drøfte i fællesskab og give et fornuftigt tilbud på.

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri og dermed også en del at Byg Garantiordning, der er en ekstra sikkerhed for dig i årene fremover.

LogoOmOs

Fra ide til levering

Vi har fokus på alle trin i processen, lige fra ide til færdigt projekt, hvor alt skal være i orden. Det er på den måde opgaverne kan afsluttes til alles tilfredshed!

HVORFOR VÆLGE OS?

Hvordan beregnes tilbud?

Det er vigtigt at samarbejdspartnere, håndværkere – ja alle – ved hvad det drejer sig om, så vi kan give de rigtige gode råd og den mest effektive vejledning om alle dele af tilbuddet. Brug derfor os som en partner når der skal bygges til – bygges om – eller renoveres.

Vi giver et skriftligt tilbud der holder, uden overraskelser!

Send os en mail, eller ring til os.

Vi vil meget gerne gennemgå opgaven i detaljer, således at vi alle kender opgaven og der er de samme forventninger til det færdige resultat. Fortæl os hvordan det færdige byggeri skal se ud og hvordan det skal fungere – så skal vi hurtigst muligt vende tilbage, så vi i fællesskab kan snakke nærmere om de rigtige og funktionelle løsninger, materialer m.v.

Tilbud skal være til at stole på!

Har jeg nogen garanti for projektet?

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

  • én- eller to-familieboliger
  • forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
  • sommerhuse
  • privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Se mere på Byg Garanti

Hvad betyder materialevalget?

Vi laver selv meget!

I virksomheden på Havnegade i Asaa laver vi f.eks. selv mange byggeelementer; vi har maskinerne, erfaringen og pladsen til det.

Den samme rettidige omhu gør sig naturligvis også gældende når vi vælger materialer. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og detaljer, alle dele af byggeriet er udført af fagfolk og når vi handler ind hos underleverandører ser vi kritisk på produkterne. Både mærke, design og godkendelser spiller en stor rolle når det drejer sig om både udseende og holdbarhed.

Vores arbejdsproces gør det også muligt for os at samarbejde tæt med kunden, og finde de helt rigtige løsninger og materialevalg. 

Kan vi bygge hele året rundt?

Stort set ja!

Selvfølgelig må vi alle anerkende naturens stærke kræfter. Det kan blive for koldt, det kan blæse for meget, det kan regne eller sne for meget, men der jo mange elementer i et byggeri – så er der så mange frostgrader at vi ikke kan komme i jorden, så kan vi måske producere døre og vinduer, vægelementer m.m.. Det er sjældent at et byggeri bliver udsat mange dage på grund af det danske klima.

Det vigtige for os og for dig som kunde er, at vi hele tiden orienterer hinanden om ændringer. Er der en leverance vi ikke får til tiden? Eller var der lige en ændring i byggeriet som måske var en god ide?

Når bare vi holder øje med både leverandører og klima, skal vi nok holde hvad vi lover.

Har du flere spørgsmål?

Vi vil gøre det bedst for at du føler dig tryg inden du handler med os, og vi vil gøre det bedste for at svare på dine spørgsmål.

Vi kommer naturligvis også ud til dig, så vi sammen kan gennemgå dine drømme – vi giver selvfølgelig også en kop kaffe her.
Klik her hvis du har spørgsmål

Tilbage til top