HELÅRSHUSE

Vi opfører også helårshuse. Vi har mange års erfaring med byggeri af parcelhuse – privatboliger af enhver art, størrelse og materialevalg. Vi påtager os alle opgaver i forbindelse med byggeriet af helårshuse f.eks. i forbindelse med kontakt til myndigheder vedr. byggetilladelser m.v.

Men vi bygger ikke kun nye helårshuse, vi er også en solid partner, når det drejer sig om tilbygninger, en ny garage, nyt køkken eller montering af nye døre og vinduer.

Kontakt os for at drøfte de mange muligheder. Det er vigtigt at stil, indretning og materialevalg passer til familiens behov. Både de nuværende, men at der også tages hensyn til evt. ændringer i familiens evt. fremtidige behov eller mere plads. Huset skal også vende rigtigt på grunden, både af hensyn til solen, men også evt. kommende tilbygninger, trafik og naboer m.v.

Vi har erfaringen, vi kender til mange gode løsninger og vil gerne drøfte dine ønsker og krav; således at vi kan give et rigtig gennemtænkt, godt og bindende tilbud, der holder hvad der loves.

Klik på de forskellige muligheder vi viser her på vores hjemmeside. Er der et hus du synes der har muligheder, så lad os tale om præcis dine krav til bolig.

Tilbage til top